CV installatie: wij bieden een oplossing die bij u past


Diverse mogelijkheden zijn er voor een nieuwe, dan wel vervanging of uitbreiding van een CV installatie. Nieuwe ontwikkelingen en technieken zorgen ervoor dat CV installaties steeds beter presteren op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit waardoor deze steeds lagere stookkosten met zich meebrengen. Alleen dient vooraf grondig berekend en nagedacht te worden hoe de CV installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Samen met uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimtetemperatuur per vertrek en in combinatie met uw beschikbare budget realiseren wij ook voor u een passende oplossing.

Warm watersystemen

U wilt graag direct warm water zodra u de warmwaterkraan opendraait in de keuken, bijkeuken of badkamer? Dat kan, want de keuze in de soorten warmwatervoorzieningen is ruim. Zo kunt u kiezen uit een combiketel, een keuken-, douche of badgeiser, een indirect gestookte boiler, een gasboiler of elektrische boiler. Op voorhand inventariseren wij daarom op hoeveel punten en waarvoor u gelijktijdig over warm water wilt beschikken. Benieuwd welk systeem bij uw wensen past? Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij de keuze van uw warmwatervoorziening.

Vloerverwarming, radiatoren en convectoren

Benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming, een convectorput of wilt u meer weten over de hedendaagse mogelijkheden van radiatoren?