CV ketels: wij adviseren u graag voor de juiste keuze


De CV ketel, veelal ziet en hoort u hem niet, tot de ketel het begeeft. Het is daarom belangrijk dat uw CV ketel regelmatig (eens per jaar) wordt onderhouden en indien nodig snel en op de juiste wijze wordt gerepareerd. Desondanks gaat een CV ketel gemiddeld 12 tot 15 jaar mee en kan het zijn dat uw ketel toe is aan vervanging. Nu blijft de aanschaf van een nieuwe CV ketel niet alleen een grote investering, u beslist ook voor de komende 12 tot 15 jaar over de verwarmingsoplossing en warm water oplossing in uw woning of bedrijfspand. De keuze voor het soort en type ketel met de juiste capaciteit die aansluit bij uw eisen, wensen, type woning en of gezinssamenstelling spelen hierin een grote rol. Wij helpen en adviseren u daarom graag bij de juiste keuze voor een nieuwe CV ketel die bij u en uw wensen past.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment CV ketels en leveren Verbeterd Rendement (VR) ketels, Hoog Rendement (HR) ketels en combiketels van de volgende merken:

Wij leveren CV ketels van de merken Bosch, Nefit en Atag | Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Weverwijk BV

Ventilatie en duurzame engerie

Ook op het gebied van ventilatie voor een gezond leefklimaat en voor duurzame energie met de mogelijkheden van warmteterugwinning of een solarsysteem bent u bij ons aan het goede adres.