Over ons


Over Van Weverwijk BV

 

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Van Weverwijk BV is opgericht en actief sinds 1992 en uitgegroeid tot een bedrijf waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop staan. Wij zijn inmiddels al ruim 17 jaar betrouwbaar installateur van centrale (vloer) verwarming, cv-ketels, warmwatersystemen, sanitair, ventilatie, airconditioning en uitvoerder van loodgieterswerk, dakwerk en lood- en zinkwerk. Daarnaast voeren wij ook op deze gebieden reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, waarbij u bij ons natuurlijk terecht kunt voor een onderhoudscontract voor uw centrale verwarmingsketel of uw warmwatersysteem.

 

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Asperen van waaruit wij voornamelijk werkzaam zijn voor particulieren, aannemers en bedrijven. Ons werkgebied is de regio Lingewaal (Asperen, Heukelum, Spijk, Herwijnen en Vuren), Leerdam, Gorinchem, Vianen, Culemborg en Geldermalsen, maar ook buiten dit gebied kunt u uiteraard een beroep op ons doen.

In het erkenningen register van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare installatie. Voor meer informatie kijk op: www.erkendinstallatiebedrijf.nl