Sanitair: voor een mooie en functionele badkamer


Uw wilt een compleet nieuwe badkamer of denkt eraan om uw huidige badkamer te vernieuwen of te verbouwen? Of u zoekt simpelweg een nieuwe douchekop of badkamer radiator?

Wij kunnen u van dienst zijn bij het verbouwen van uw bestaande badkamer tot de installatie van een totaal nieuwe badkamer. Ook als u zelf nog geen idee heeft hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien kunnen wij u helpen. Met een ontwerp op maat bijvoorbeeld, zodat u van tevoren kunt zien hoe uw nieuwe badkamer er uit komt te zien. Op basis van een vrijblijvende afspraak bespreken we graag de diverse mogelijkheden voor uw badkamer. Wij informeren u dan ook direct over belangrijke zaken als waterbesparing, duurzame producten en het productonderhoud. Zo realiseren wij samen met u niet alleen een mooie, maar ook een functionele badkamer.

Sanitair: een nieuw toilet?

Naast badkamers kunnen wij u op een zelfde manier van dienst zijn als het gaat om uw toilet. Naast het bekendere loodgieterswerk van leidingen en riolering kunnen we u ook helpen met het leveren, plaatsen en vernieuwen van uw toilet. Wij informeren u daarom graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw situatie.